Life

Ai buzele uscate si crapate? Iata cum le tratezi

Motivele pentru care buzele se crapa pot fi multiple. Spre exemplu, frigul si vantul sunt foarte nocive, iar pielea buzelor poate fi efectata. Cu toate acestea, nu este deloc dificil sa tratezi problema. Exista o serie de terapii, la indemana oricui, care pot face buzele sa nu se mai usuce si, implicit, sa eviti durerea si usturimea.

img_1587491_thumbs_600x400_1984841

Nu-ti mai umezi buzele cu limba

Daca iti umezesti buzele, nu faci altceva decat sa le usuci mai rau. in aceasta situatie, aplica balsam din abundenta.

Exfoliere

In special in sezonul rece, balsamul de buze este indispensabil. Dar pentru ca acesta sa aiba efectul dorit, este necesar ca buzele sa fie exfoliate in prealabil. Operatiunea este foarte simpla: cand te speli pe dinti, foloseste periuta pentru a masa delicat buzele si pentru a indeparta pielea uscata. Acest tratament dureaza 30 de secunde, iar efectul este garantat.

Balsam de calitate

In afara de ruj sau gloss, este necesar sa folosesti un balsam cu multe vitamine, hranitor, care nu doar sa ofere culoare buzelor, ci sa le si hidrateze. Pune mare accent pe acest lucru daca vrei ca buzele tale sa fie sanatoase, frumoase si sa nu mai fie nevoie sa te confrunti cu crapaturi si usturimi.

blank