Antonela Grigoraș, femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida chiar în timpul emisiunii, ar putea ieşi cât de curând din Spitalul de Psihiatrie de la Pădureni–Grajduri Iași.

Agresoarea Mirelei Vaida a declarat că nu are nevoie decât de un tutore, după care îşi poate recâştiga libertatea. Femeia a fost internată cu forța în Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni–Grajduri Iași.

„Doctorii au zis că sunt bine acum, dar nu pot să ies până când nu găsesc un îngrijitor, un tutore. Trebuie cineva care să dea o semnătură, că are grijă de mine și… gata! Pot să ies. M-am făcut bine. Îmi mai trebuie doar cineva care să semneze pentru mine. (…) Îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu mai fac! Lămâia m-a pus să mă dezbrac și să intru la Acces Direct. Mi-a zis că Mirela Vaida are să ne dea bani”, a declarat Antonela Grigoraș pentru Spynews, din spatele gratiilor.

Agresoarea Mirelei Vaida spune că în spatele atacurilor ei asupra Mirelei Vaida ar fi stat, de fapt, o prietenă
Femeia susţine că cea care s-a folosit de ea şi a convins-o să o atace pe prezentatoare tv este prietena ei, Lămâia Stănescu. Aceasta, însă, nu a fost trimisă în judecată pentru instigare. Lămâia Stănescu a negat, însă, tot timpul că ar avea vreo legătură cu cea care a atacat-o pe prezentatoare: „Nu am învățat-o să se dezbrace, nici nu știu dacă a intrat în pielea goală”.

Într-un alt dosar aflat în instanță, Mirela Vaida a contestat ordonanța procurorilor, care au susținut că Antonela Grigoraș n-a încercat să o ucidă pe vedetă, ci doar să distrugă podeaua emisiunii Acces Direct. Femeia nu a fost reţinută, astfel că a încercat pentru a doua oară să o atace pe Mirela Vaida. Şi de această dată, Antonela s-a dezbrăcat complet şi a încercat să pătrundă în clădirea în care se filma emisiunea, însă ușa era încuiată.

Acest lucru nu a demoralizat-o, însă, pe agresoare. Ea a spart geamurile și a început să ţipe, ameninţând-o pe Mirela Vaida. În urma celei de-a doua tentative de omor, procurorii au trimis dosarul la tribunal acuzând-o doar pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Mirela Vaida, indignată de faptul că femeia nu este acuzată de tentativă de omor
Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” nu a fost, însă, mulţumită de decizia procurorilor, pe care îi acuză că ignoră faptul că este vorba despre o tentativă de omor.

„Tot timpul spune că i-am furat banii, ba că-mi ia capul, ba că-mi taie gâtul. Astea sunt amenințări. Chiar nu se sesizează nimeni? Procurorul a întors dosarul și a zis doar pentru distrugere, adică atât, distrugere. A zis că bolovanul nu-mi nimerea mie capul. Cred că procurorul în capul lui zice: Vă victimizați cam mult. Femeia ce a făcut? A intrat și ea și a dat un bolovan. Așa și? V-a nimerit? Nu! Hai, pa, că am altă treabă! Nu e reținută nici măcar pentru amenințare, eu am cerut pentru tentativă de omor”, a spus Mirela Vaida, la „Acces Direct”.