Showbiz, Stiri

Am aflat secretul sex-apealului Danei Savuica

Cand vine vorba despre frumusete, femeile ar incerca orice pentru a arata cat mai bine. Dana Savuica a descoperit un tratament care poate lasa cu gura cascata pe oricine. Vedeta se intretine cu… gainat de privighetoare.

61582775

Praf de aur sau particule de diamant, venin de sarpe sau uleiuri exotice, oricare dintre aceste “produse” minune a fost incercat pana acum de doamnele care isi doresc sa castige cativa ani sau sa isi mentina aspectul impecabil. Dana Savuica a gasit, insa, un tratament si mai original: gainat de privighetoare.

Ritualul Kyoto Geyshia, asa cum se numeste procedeul cosmetic caruia i s-a supus vedeta contine excremente de privighetoare, ceai verde si sake, o bautura japoneza. Acesta promite efecte miraculoase, de albire si curatare a tenului, spunandu-se ca in trecut era folosit de gheise, inainte de spectacole.

61582772

Pentru cei care sunt curiosi sa incerce un astfel de tratament, trebuie sa tineti cont de faptul ca acesta nu este chiar la indemana oricui. Pentru o singura sedinta, este necesara o cantitate de excremente care costa intre 350- 400 de lei.

blank