Showbiz, Stiri

Am aflat ce s-a intamplat cu controversata cenusa a lui Sergiu Nicolaescu!

Ramasitele lui Sergiu Nicolaescu au fost depuse la Cimitirul Bellu din Bucuresti, chiar alaturi de parintii sai. Sotia sa, Dana, a avut grija ca maestrul sa aiba parte si de o slujba religioasa, insa totul s-a desfasurat in cel mai mare secret…

La inceputul anului trecut, regizorul Sergiu Nicolaescu a trecut in nefiinta, in urma unor complicatii medicale. Trupul sau a fost incinerat, fapt extrem de comentat si dezbatut, insa sotia sa, Dana Nicolaescu, i-a facut monument in cimitirul Bellu din Capitala.

La un an de la moartea maestrului, ramasitele au fost ingropate, dar sora sa, Iolanda Nicolaescu, nu fost prezenta la slujba, acesta fiind cel mai mare regret al sau: “Nu am fost la inmormantare si nici nu am fost niciodata la el la mormant, imi este greu sa merg, eu nici macar nu ies din casa. Stiu ca este inmormantat la Bellu, acolo unde sunt si parintii nostri. Mi-ar placea sa-I vizitez, dar nu prea acum. Sper totusi, sa reusesc sa merg pana acolo, macar o data”, a declarat Iolanda Nicolaescu.

Mormantul a fost lasat in paragina in ultima vreme si se poate vedea cu ochiul liber ca Sergiu Nicolaescu nu a mai fost vizitat de nimeni, de ceva vreme. Astfel, locul acestuia de veci este cat se poate de saracacios, nu sunt deloc lumanari aprinse, iar de flori sa nu mai vorbim. Recent, cand reporterii au fost acolo, abia au gasit o floare uscata, ramasa acolo probabil de cateva saptamani bune.

blank