Showbiz, Stiri

Am aflat când se marită Andreea Bălan!

Andreea Bălan a dat marea veste: “Nu ştiu când o să mă mărit! Nu se va întâmpla sigur în următori doi-trei ani”

După mai multe zvonuri potrivit cărora Andreea Bălan se mărită în acest an, iată că artista rupe tăcerea şi dezvăluie: “Nu mă voi căsători anul acesta”!

andreea-balan_33_c839038afeFoarte generoasă cu amănuntele din viaţa ei profesională, dar zgârcită cu cele ce ţin de intimitate, Andreea Bălan a lăsat multe zvonuri să treacă pe lângă ea, fără să le confirme sau să le infirme. Pe ultimul, ce o dădea măritată anul acesta, a ales însă să nu-l ignore, ci să-l comenteze, în exclusivitate pentru Libertatea.

“Nu mă voi căsători anul acesta! Zvonul a pornit de la o declaraţie de-a mea din cadrul unei emisiuni, când am spus că nu aş vrea să fac circ din nunta mea şi că o voi face în secret. Nu am fixat o dată. Nu ştiu când o să mă mărit şi când o să fac un copil. Oricum, nu se va întâmpla sigur în următori doi-trei ani”, a mărturisit Andreea.

Cântăreaţa, de 29 de ani, a explicat şi de ce este foarte relaxată în privinţa măritişului: “De-a lungul timpului, am cântat la sute de nunţi, motiv pentru care, pentru mine, nunta a devenit un eveniment banal. Ştiu că orice fată visează la această zi, dar eu nu visez”.

Andreea are un program încărcat – în timpul săptămânii filmează pentru “Te cunosc de undeva?” (Antena 1), iar în weekend are concerte -, dar nu simte că asta i-ar afecta relaţia cu Keo, iubitul ei de şapte ani şi jumătate. Cumva, amândoi reuşesc să-şi facă timp unul pentru celălalt.

w560xh316_Keo_si_Andreea_Balan“Eu şi Keo locuim împreună, iar seara ne regăsim la cină şi la un film bun. Doar când avem concerte în week­enduri, la distanţe de peste 300 de kilometri, dormim separat. Cum nu toate concertele sunt la distanţe mari, petrecem mult timp împreună”, ne-a mai spus blonda.

Andreea n-a avut vacanţă vara asta, dar nici nu i-a simţit lipsa. S-a obişnuit, de o vreme încoace, să-şi ia liber de la cântat doar iarna. “În fiecare an, în ianuarie, eu şi Keo mergem în America. Este luna în care toată industria muzicală îşi ia vacanţă”, ne-a explicat ea.

Aşa că în ianuarie 2014, cântăreaţa se va afla peste Ocean, unde şi-a planificat o sesiune serioasă de shopping la reduceri şi o vizită la prietena şi fosta ei colegă de trupă Andreea Antonescu.