Showbiz, Stiri

Afla reteta minune!

Gabriela Firea a dat jos 23 de kilograme

blankGabriela Firea este proaspata mamica a unui copil de numai 6 luni si ca orice femeie gravida a acumulat si cateva kg in plus. La cateva luni de la nastere Gabriela arata superb avand in vedere ca a pierdut si in jur de 23 de kg.

Aceasta nu s-a apucat de dieta tocmai dupa capul ei si a asteptat acordul medicilor deoarece nu este bine sa incepi o dieta imediat dupa nastere.
„Nu m-am abtinut de la nimic. Prima perioada dupa nastere am eliminat multa apa, dar am dat doar vreo sase kilograme pe cale naturala. Am slabit prin regim, prin masaj si prin sport. Cu regimul este mai greu acum pentru ca sunt plecata toata ziua. Dar evit sa mananc seara.”, a spus Gabriela.

Orice femeie isi doreste sa slabeasca cateva kg atunci cand este cazul iar Gabriela Firea a fost destul de amabila incat sa dea cateva detalii presei despre regimul pe care l-a adoptat : „Dimineata manac iaurt cu ovaz fin, doar cateva boabe de stafide, nuca, seminte de in care sunt foarte bune pentru tranzit. Se pot amesteca toate intr-un bol si dau multa rezistenta si energie organismului. Daca mi se face foame pana in pranz, mananc un baton mic cu ovaz sau un pumn de seminte de migdale. Totul este la nivel de psihologie. La pranz mananc putin pui sau peste, dar niciodata porc. Seara, dar niciodata dupa sase seara, mananc un pic de branza fina” , a povestit Gabriela pentru Antena1.

blank