Showbiz

Afla de ce Gabriela Cristea nu a fost la inmormantarea propiei mame

Declaratia socanta a Gabrielei Cristea privind lipsa de la inmormantarea mamei

 

Gabriela CristeaGabriela Cristea s-a hotarat sa dezvaluie intr-un final motivul pentru care nu s-a prezentat la inmormantarea propiei mame. Multe luni de zile a ascuns vulnerabilitatea din sufletul ei, chiar daca a fost acuzata si aratata cu degetul in tot acest timp.

Acum s-a hotarat sa vorbeasca, Gabriela spunand ca in mare parte este si vina lui Marcel Toader care nu i-a fost alaturi si a lasat-o de izbeliste.

„Eu am vrut sa merg la inmormantarea mamei mele, dar aveam nevoie de cineva sa fie langa mine. Atunci, Marcel mi-a spus: „Nu, du-te singura, rezolva-ti problemele singura! Fina mea, care imi este prietena cea mai buna si singurul sprijin in momentul asta, a vrut sa mearga cu mine la inmormantare. Dar nu mi-a fost suficient. Nu am simtit ca ea este cea care ma poate sprijini intr-o astfel de situatie. Nu am avut putere sa merg singura, nu am putut. Poate am fost lasa. Ma gandeam ca daca merge la mormantul mamei ei, mi-ar fi fost nu stiu cum sa o vad in situatia aia. E greu sa ai un martor langa tine si sa iti exprimi sentimentele cu privire la mama ta.”, a spus Gabriela Cristea. .

blank