International, Stiri

Afla cine l-a trimis pe Obama sa doarma cu cainele

Casa Alba nu are liniste din cauza geloziei sotiei presedintelui SUA

Barack ObamaTindem sa credem ca la Casa Alba se lucreaza intens si se iau decizii grele, dar in schimb intreg staff-ul presedintelui Americii nu are pic de liniste din cauza scandalurilor de gelozie venite din partea lui Michelle Obama. Tot mapamodnul stie foarte bine ca sotia lui Barack Obama, Michelle, este foarte geloasa si posesiva, motiv pentru care isi cearta mereu sotul.

 

Barack Obama nu poate sa mearga la un dineu singur sau linistit, fara ca sotia lui sa filtreze foarte bine lista de invitati vizand toate femeile. Doamne fereste sa fie prezenta la vreo ceremonie sau dineu, vreo femeie mai frumoasa sau carismatica ca Michelle, altfel presedintele o incaseaza.

 

Recent a avut loc un nou scandal din acest motiv la Casa Alba, Michelle trimitandu-si sotul sa doarma cu cainele, in cotet. Motivul a fost Kamala Harris, unul dintre cei mai buni si aratosi procurori din SUA. Aceasta fiind prezenta cu cateva zile in urma la o ceremonie unde a fost si presedintele Obama, chiar acesta declarand public cat de frumoasa este procuroarea.

 

“De acum sa dormi pe canapea sau in cotetul cainelui, ca asta meriti.”, a fost afirmatia lui Michelle Obama pentru ce a spus sotul ei.