Showbiz, Stiri

Afla pe cine alinta ”baby” Bendeac

Afla pe cine alinta ”baby” Bendeac

 blankActorul Mihai Bendeac lamureste oarecum lucrurile si posteaza o poza cu presupusa lui iubita, sau ”baby” cum ii mai spune. Este vorba despre o fata pe nume Claudia Soare, care i-ar fi schimbat viata lui Bendeac si tot ceea ce reprezinta el acum. 

„Nu, nu e iubita mea. Pe deasupra, ne despart peste 10 mii de kilometri… Cam atata cred ca e intre Bd Unirii si Venice Beach. Dar Claudia, e mai mult decât O ipotetica iubita. E prietena mea, sora mea, sprijinul meu moral, modelul meu, motorul meu.”, a spus Bendeac.

Pe deasupra ii aduce multe laude dar nu confirma daca este intradevar iubita lui, sustinand ca aceasta i-a salvat viata acum mult timp :  ”E femeia care aproape mi-a salvat viata in urma cu putin timp. Omul care m-a sustinut neconditionat, care mi-a dat putere.”, se mai destanuie actorul.

Bendeac mai declara ca nu tine numai la Claudia, presupusa iubire a lui, ci o mai admira si pe mama fetei, impreuna tinand in frau o afacere intreaga : „Impreuna cu mama ei, Anastasia, Claudia a infrumusetat sute de mii, daca nu chiar milioane de femei din toata lumea. Se trezeste la 7 şi pleacă de la birou când se lasă noaptea. Conduc împreună afacerea cu eleganta si determinare. Le ador. Si, avandu-le in viata mea, am devenit foarte pretentios atunci cand interactionezi cu femeile, in general. Cate femei independente, inteligente, elegante, determinate, sofisticate exista în jurul nostru?”.

Claudia Soare este chiar fiica Anastasiei Soare, supranumita ”Regina Sprancenelor de la Hollywood”, pe mana careia au cazut multe vedete.

blank