Economic

Afaceri de succes vechi de un mileniu

     
                       Nisiyama Onsen Keiunkan1. In anul 705 in Yamanashi , Japonia, hotelul Nisiyama Onsen Keiunkan a fost deschis prentru prima data , acesta detine recordul Guiness pentru cea mai veche unitate de cazare din lume.Va intrebati care este secretul succesului ? Angajatii acestui hotel ne spun ca totul consta intr-un sentiment de mandrie inter-generatii, pentru a duce mai departe mostenirea acestei afaceri.

Sean's BAR Irland_12. Restaurantul Stiftskeller St. Peter din Salzburg, Austria, infiintat în anul 803 si situat in interiorul catedralei catolice Sf. Petru , ar putea fi cel mai vechi restaurant ce a functionat ne-ntrerup in Europa , probabil chiar din intreaga lume. Acesta a gazduit ,de-a lungul celor 1212 ani de existenta, nenumarati demnitari si chiar cardinali sau regi. Fostul presedinte american Bill Clinton si regizorul de film Clint Eastwood se numara si ei printre clientii mai recenti ai acestui restaurant instoric.

Stiftskeller St. Peter3. Infiintat in anul 900 barul Sean din orasul Athlone este cel mai vechi bar din Irlanda. Acesta este situat in inima tarii, pe malurile raului Shannon la intersectia acestuia cu Esker Riada, vechiul traseu sculptat de ghetari care a permis trecerea in siguranta prin intreaga mlastina timp de mii de ani. Aici trecatorii se pot oprii pentru muzica live , specifica folclorului Irlandez, fie pentru a absorbi istoria acestor locuri stravechi , sau doar pentru a incerca o halba din faimoasa bere Irlandeza.

blank