Anamaria Prodan
Showbiz

Afacerea cu care Anamaria Prodan vrea să dea lovitura: Vrem să ridicăm totul la cel mai înalt nivel

E incredibil, dar adevărat! Anamaria Prodan s-a hotărât deja asupra modelului de sicriu pe care și-l dorește. Vedeta și prietena ei Gabriela au vorbit, recent, despre noul business în care s-a implicat impresara. Aceasta spune că și-a găsit liniștea interioară de când s-a alăturat acestei afaceri. Cele două au adus cel mai spectaculos dric din România, în valoare de peste 100.000 euro.

Anamaria Prodan: Chiar dacă toată lumea îmi spune să termin, eu cred că moartea, la fel ca și nunta și botezul trebuie să fie aranjată pas cu pas

Anamaria Prodan a demonstrat de-a lungul timpului că se pricepe de minune la afaceri așa că recent s-a lansat într-un nou business, alături de o bună prietenă.

Dacă inițial a avut o reticență față de lumea morților, prietena ei Gabriela a fost o adevărată sursă de inspirație, iar acum Anamaria Prodan mărturisește că și-au ales deja și modelul de sicriu.

„Atâția ani am stat lângă Gabi, eu am avut oroare de lumea morților. Petrecând atât de mult timp aici să știi că mi-am găsit o liniște fabuloasă. Eu cu Gabriela deja știu și ce sicriu o să am, ce model și cum o să arate.

Chiar dacă toată lumea îmi spune să termin, eu cred că moartea, la fel ca și nunta și botezul trebuie să fie aranjată pas cu pas. Ce ar fi să îmi aranjeze mie cineva ceva ce nu mi-ar plăcea cum ar fi un sicriu urât?! Eu toată viața mi-am dorit să am cele mai frumoase chestii și să îmi pun lucrurile la punct din timpul vieții.

Bătrânii spuneau, bunicii noștri de exemplu se îngrijeau de aceste lucru din timpul vieții. Datorită Gabrielei nu mai văd moartea ca pe ceva cumplit, rău. Nu m-aș gândi vreodată că lumea trebuie să se plângă și să se tăvălească.

O văd ca pe un moment normal, sigur că este binevenită o companie pentru că sunt niște emoții și trebuie să existe un cap limpede”, a povestit Anamaria Prodan pentru wowbiz.ro.

Anamaria Prodan își propune să aducă sicrie de lux: Vrem să ridicăm totul la cel mai înalt nivel

Anamaria Prodan este de părere că omul, atunci când plecă din lumea celor vii, trebuie să o facă într-un mod grandios. Așa se întâmplă că s-au decis să caute, să se documenteze și să aducă cele mai frumoase sicrie din România.

Despre buna sa prietenă, Anamaria spune că are un talent aparte prin care reușește să facă lucruri extraordinare și mai ales să personalizeze fiecare înmormântare în parte.

„Am decis să aducem cele mai frumoase sicrie pentru că atunci când pleci din lume trebuie să pleci la fel cum ai venit cu ceva măreț și dacă și faci ceva pe lumea aceasta, trebuie să o lași și când pleci”, a mai povestit Anamaria Prodan.

„Este mai greu să organizezi o înmormântare decât nunta. La nuntă vin toți de drag, la înmormântare toți dau un pas înapoi. Tocmai de aceea am și spus că facem chestia aceasta, ne uităm în toată lumea după cele mai frumoase sicrie și personalizăm chestia asta în funcție de fiecare ce a fost. Ai fost profesor, trebuie să ai ceva minunat în spate, niște proiecții din lucrurile minunate pentru copii. (…)

Vrem să ridicăm totul la cel mai înalt nivel. Am plecat în străinătate și am cumpărat cel mai frumos dric și uite așa am găsit și avem acum cel mai frumos dric din România”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

blank