Showbiz, Stiri

Adriana Trandafir ar prezenta și meteo ca să apară la TV

Actriţa spune că nu mai apare la televizor, pentru că nu e “tunată”

adriana trandafir editia 2

În cea de-a doua ediție a supershow-ului “Totul e permis”, care se va difuza miercuri, 9 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1, Adriana Trandafir își demonstrează talentul de dansatoare. “Când eram mică, am fost solistă-călușar”, a spus ea, la finalul probei de dans, pe parcursul căreia și-a susținut coechipierul, Alejandro, fost solist al formației Mandinga. În plus, Adrianei îi place mult televiziunea. “Sufăr foarte tare că nu fac televiziune. Aș putea să prezint și meteo! Și știu că publicul mă place pentru că sunt normală, sinceră, am umor, gândesc pozitiv.

De curând, în piață, m-a întrebat un domn de ce nu apar la televizor. I-am zis: «pentru că nu sunt tunată». Știi ce mi-a răspuns? «Nu sunteți tunată, doamnă, da’ vă fulgeră mintea!»”.

Cel mai spumos și înclinat show al momentului îi va aduce în fața telespectatorilor, în cea de-a doua ediție, pe Roxana Ciuhulescu, Alejandro, Cosmin Seleși, Lucian Ghimiși, DJ Wanda, Andrei Aradits, Antonia Ionescu și Adriana Trandafir.

La “Totul e permis”, concurenții, împărțiți în două echipe, au de susținut probe bazate pe teme din actorie, precum mima și improvizația, care îi vor pune în situații dintre cele mai comice. Proba cea mai dificilă e cea a planului înclinat la 22,5%, pe care au de improvizat pe teme date de către prezentatorul Alexandru Ion. (I.G.)