Showbiz, Stiri

Adriana si Prigoana au negociat impacarea

Dupa multe rufe spalate in public, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au discutat termenii impacarii

Adriana si Prigoana au negociat impacareaCa doi mari afaceristi, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, s-au intalnit ca sa negocieze termenii impacarii. Adriana s-a dus acasa la fostul ei sot sa poata discuta, aceasta zabovind acolo vreo doua ore.

SIlviu Priogana a scos toate armele pe masa si i-a promis luna de pe cer Adrianei, a spus ca o sa incerce sa devina barbatul pe care si l-a dorit mereu,

“S-a discutat despre impacare in interesul unificarii familiei si al copiilor nostri, am evidentiat faptul si am facut promisiunea ca voi fi barbatul pe care si l-a dorit toata viata si ma voi comporta ca atare, daca ne vom impaca.”, a spus Silviu.

Pe de alta parte Adriana se tine tare si nu da din casa foarte multe, probabil asteapta momentul oportun pentru marea impacare. 

“Am avut o discutie de familie, nu va pot da amanunte. Am avut o discutie vizavi de copii, atata tot. Nu stiu ce sa va spun despre impacare. In momentul asta, nu, dar am discutat despre gradinita lui Eduard, multe lucruri. Consider ca asa e normal, sa avem o relatie civilizata, nu?”, a spus Adriana..