International, Stiri

Adriana Lima, rămâne una dintre cele mai frumoase femei din lume

Deşi are 32 de ani şi doi copii, Adriana Lima fascinează încă bărbaţii de pe întreg mapamondul.

adriana-lima-3Adriana Lima rămâne tânără şi frumoasă la cei 32 de ani şi după naşterea celor două fetiţe. Fotomodelul de origine braziliană arată, parcă, mai bine ca niciodată, iar noua lenjerie intimă de la Victoria’s Secret îi acoperă perfect formele naturale. Şi când te gândeşti că în tinereţe se pregătea să devină călugăriţă…

adriana-lima-8Adriana Francesca Lima este unul dintre celebri „îngeraşi” de la Victoria’s Secret încă din anul 2000 şi un spokesmodel pentru Maybelline cosmetice 2003 – 2009.

adriana-lima-9La vârsta de 15 ani, Lima a terminat pe primul loc în concursul Ford „Supermodel brazilian” şi a luat locul al doilea în anul urmator în concursul organizat tot de Ford „Supermodel lumii”, înainte de a semna primul contract cu Elite Model Management în New York City.

Adriana Lima a avut relaţii cu muzicianul şi cântăreţul Lenny Kravitz, Prinţul de Liechtenstein Wenzeslaus şi Timbalada Denny. În 2009 s-a căsătorit cu jucatorul sârb de baschet Marko Jaric; iar ceremonia civilă a avut loc într-un mod privat în Jackson Hole, Wyoming de Ziua Îndrăgostiţilor.

Lima face acte de caritate, contribuind la un orfelinat, „Caminhos da Luz”. Ea ajuta cu construcţia de extindere a orfelinatului şi cumpără haine pentru copiii săraci din Salvador, Bahia. Celebritatea ei a dat naştere până şi unui nume de virus de calculator, care se numeşte „Adriana Lima”.

blank