Showbiz, Stiri

Adriana Bahmuteanu se afla in operatie, chiar in aceste clipe

Trebuia sa petreaca weekendul cu copii si sotul ei, dar operatia stomatologica a tinut-o la Bucuresti. In timp ce Adriana trece prin clipe cumplite, Silviu Prigoana a anuntat ca divorteaza. Luni va depune actele.

De cand a izbucnit din nou scandalul in familia Prigoana- Bahmuteanu, toata lumea astepta cel de-al cincilea divort, unul iminent dupa cum stateau lucrurile intre cei doi. Iata ca acesta se va produce in cele din urma. Omul de afaceri a anuntat astazi ca luni va depune actele.Tinand cont de faptul ca ziua de 9 iunie este una de sarbatoare nationala, probabil cel mai probabil ca procedura legala va fi demarata marti.

Motivul pentru care Prigoana a decis sa depuna cererea de desfacere a casatoriei pare unul foarte greu de inteles. Acesta i-a cerut sotiei sale sa se prezinte la salina unde el se afla alaturi de cei doi copii ai cuplului, in caz contrar urmand sa se desparta de ea.

Adriana nu a reusit, insa, sa ajunga la Campia Turzii, intrucat astazi a trecut prin clipe de cosmar. Chiar in aceste momente, vedeta se afla in cabinetul unui medic stomatolog si este supusa unei interventii chirurgicale destul de complexe. Dupa ce va iesi din operatie, Bahmu este obligata sa pastreze repaus vocal timp de doua zile si sa se odihneasca, pentru a se reface.

Nici acest lucru nu a reusit sa il impresioneze pe Prigoana, a carui declaratie nu lasa loc de interpretari. “Aceasta conversatie trebuie sa se incheie, la fel ca si casnicia asta. Luniv oi depune actele. Nu ma intereseaza de nicio operatie”, a declarat acesta, la Antena 1.

O acuza ca si-a furat singura buletinul

In scandalul dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, o informatie a ridicat mari semne de intrebare. Prezentatoarea TV a declarat ca sotul ei i-a sustras buletinul, insa omul de afaceri spune ca ea este singura care s-a lasat fara actul de identitate, intrucat nu doreste sa ii faca o procura pentru a pleca alaturi de cei doi copii in America.