Showbiz, Stiri

Adriana Bahmuţeanu, impresionată în fiecare zi de Silviu Prigoană

Prigoană: «Bahmu, stai că plăteşte tata tot!»

2-3-prigoana-NZ7Y5879_3982fa90d1

Adriana Bahmuţeanu (39 de ani) l-a determinat pe soţul său, Silviu Prigoană (48 de ani), să ia atitudine, după ce ea s-a plâns, la emisiunea Libertatea TV, că sunt zile în care n-are nici măcar un leu în buzunar, ca să-şi cumpere un ziar, şi că se descurcă singurică, din salariul ei de la Antena 2. Milionarul s-a oferit acum să-i plătească mamei băieţilor lui mai mici chiar şi ratele la bancă.

Adriana are foarte multe cheltuieli cu atelierul de croitorie, iar acum a dat de altă belea, căci i s-au strâns ceva restanţe la bancă: “Recent am câştigat procesul pe care îl aveam cu fosta mea asociată, Mirela Zivari, şi cu soţul ei, pentru calomnie. Noi am avut împreună o grădiniţă, dar m-am retras din afacere. Eu şi Mirela luaserăm un imobil pe care trebuia să-l achităm împreună. După ce m-am retras, i-am închiriat spaţiul Mirelei, ca să nu închidă grădiniţa, urmând ca aceasta să-mi plătească o chirie cu care să acopăr ratele la bancă. De câteva luni, ea nu a mai plătit, iar eu am rămas în urmă cu ratele, de 1.500 euro lunar”, ne-a povestit Adriana.

10-bahmu-prigoana_0c4a7c9523

Însă soţul ei s-a oferit să-i sară în ajutor: “Am un bărbat nemaipomenit. Mi-a zis: «Adriana, stai liniştită, plăteşte tata tot! Mă ofer să te ajut şi să achit eu ratele la bancă până te redresezi ». Sunt foarte emoţionată de gestul lui. În mod cert a fost afectat de faptul că mi se întâmplă să nu am bani în unele zile. Dar pentru că eu, din orgoliu, nu îi ceream niciodată, el nu avea de unde să ştie!”.

blank