Showbiz

Adriana Bahmuteanu batuta de fostul sot

Aparent Alexandra Stan a dat startul povestilor traumatizante prin care au trecut multe femei, inclusiv din showbizul romanesc, printre care se numara si Adriana Bahmuteanu

Adriana BahmuteanuAdriana Bahmuteanu a iesit si ea cu povestea traumatizanta prin care a trecut cu fostul sot, fiind crunt batuta de catre acesta. Adriana a povestit despre trauma prin care a trecut din perioada in care a fost maritata cu primul ei sot, de care a divortat la varsta de numai 23 de ani.

Adriana Bahmuteanu a acumulat la vremea respectiva experienta a 20 de femei, trecuta printr-un mariaj, o casnicie destramata din cauza violentei domestice si un divort. S-a simtit ca o sclava si ca un om de nimic, impactul psihologic in astfel de situatii fiind foarte mare. Insa Adriana Bahmuteanu si-a luat inima in dinti si a fugit de acasa la doar cateva luni dupa ce s-a maritat.

„Cazul Alexandrei este socant, dar se intampla ca fete cu voce foarte buna sa semneze contracte nepotrivite cu diferiti indivizi. Imi pare foarte rau pentru ea. Eu am avut de a face cu un asemenea tiran. Am fugit de acasa si nu m-am mai intors. Primul meu sot nu era foarte ok din niciun punct de vedere. Povestea imi face rau. Ajungi sa crezi ca esti o sclava si ca nu poti face nimic fara acel om. Eu am divortat la 23 de ani, mi-am luat inima-n dinti. Te simti umilita. Am mancat bataie, asta e situatia.”, a declarat Adriana Bahmuteanu.

 

 

blank