Fostul boss al Pro TV se lansează în afaceri în turism

16th FORUM 2000 conference: Tuesday October 23rd, 2012

Dupa ce a plecat de la conducerea CME, compania care detine si Pro TV, Adrian Sarbu este decis sa investeasca in afaceri peste granitele tarii. Iata cum isi propune sa educe publicul roman sa mearga la schi in Italia si nu in Austria, asa cum s-a obisnuit pana acum.

Adrian Sarbu nu se mai afla la conducerea Central European Media Enterprises (CME), compania care detine si Pro TV inca de vara trecuta.

Departe de postul TV lansat la mijlocul anilor 90, Adrian Sarbu investeste acum in noi afaceri. Potrivit presei mondene, va „baga” 4 milioane de euro in partiile de schi si transportul pe cablu din statiunea italiana Pragelato. Acolo va restaura un hotel de lux si va reamenaja partii de schi si transportul pe cablu din zona.

adrian sarbu partie-schi

In acest moment aceste servicii sunt inchise in acea zona din pricina lipsei de fonduri. Scopul lui Sarbu, pe termen lung, este de a genera trafic spre zona respectiva. Mai exact, sa ii convinga pe romani ca merita sa mearga la schi in Italia si nu doar in Austria, asa cum s-au obisnuit.