Showbiz

Adrian Sârbu a plătit o sumă coloslă pe apartamentul fostei soții

Janine Ștefan, fosta soție a lui Adrian Sarbu locuiește de ceva vreme la Paris într-un apartament plătit de fostul șef al ProTv-ului cu o sumă colosală.

aparatament paris
Din cele relatate de presă, Janine Ștefan locuiește în apartamentul care i-a aparținut celebrei artiste Marlene Dietrich. Zona în care locuiește Janine Ștefan este foarte scumpă, iar apartamentul să este evaluat la aproximativ 1,4 milioane de euro. La prima vedere, suma pare colosală, dar conform site-urilor de imobiliare, pretul mediu al unui metru patrat de apartament în zona respectivă este de 21.500 de euro!janine stefan

Adrian Sârbu a fost arestat preventiv după ce a fost acuzat de spălare de bani , evaziune fiscală și instigare la delapidare. Conform procurorilor, Adrian Sârbu câștiga ca șef al companiei CME, cea care deținea și PRO Tv aproximativ 110.000 de dolari, iar mai mult de jumătate se duceau pe plata creditului făcut pentru apartamentul din Paris.
Dacă ne gândim că apartamentul cu pricina are 65 de metri pătrați și un metru este cotat la aproximativ 21.500 de euro, rezultă că Adrian Sârbu a plătit pentru apartamentul achiziționat pentru fosta soție suma de 1.397.500 de euro!