Actualitate, Stiri

Adrian Năstase, în depresie după gratii?

„Anul ăsta, sărbătorile Pascale înseamnă mai mult drumul Golgotei”

 Nastase

Adrian Năstase a petrecut Paştele anul acesta după gratii. Fostul lider PSD a vorbit, într-o postare pe blogul său, despre Golgota personală, despre uşi care se închid şi se deschid numai din exterior, mesajul lui, încărcat de disperare, părând a fi semn al unei depresii cu care se confruntă de Sărbători cei care trec prin grele încercări.

Deşi nu se declară „trist sau resemnat”, Adrian Năstase admite că, pentru el, „anul ăsta, sărbătorile Pascale înseamnă mai mult drumul Golgotei”.

„Sigur, aştept primăvara şi mă bucură Învierea dar, şi în această dimineaţă, uşa de la camera mea s-a putut deschide numai din afară”, a mai scris fostul premier.

Aşa cum este şi firesc, acesta simte cel mai mult lipsa familiei alături de care, în fiecare an cu ocazia sărbătorilor pascale, se retrăgea la Cornu, în aşteptarea veştii Învierii.

„În noaptea de Înviere, pe care o petreceam cu familia – de obicei mergând la biserica din Cornu – am citit şi am ciocnit ouă roşii cu mine însumi”, mărturiseşte Adrian Năstase.

Acesta adaugă: „Mă bucur să văd astăzi că s-a oprit ploaia şi să privesc, printre firele de sârmă ghimpată, soarele. La prânz, vor veni în vizită Dana şi Andrei. Aşa voi simţi bucuria sărbătorilor”.

 

 

blank