Actualitate, Stiri

Adrian Năstase, acasă de Sărbători

Anul trecut petrecea Crăciunul în spatele gratiilor, acum se află la Cornu, împreună cu familia

Nastase

Adrian Năstase spune că anul acesta pomul de Crăciun are o semnificație aparte. Fostul premier este fericit că este înconjurat de cei dragi, spre deosebire de anul trecut când sărbătorile de iarnă le-a petrecut închis.

“Anul acesta, pentru mine, Pomul are o semnificaţie deosebită. În 2012, Crăciunul l-am petrecut în penitenciar. A fost probabil momentul cel mai dificil, chiar dacă ştiam că familia era alături de mine. Pomul de Crăciun a rămas însă nestrâns până când am venit acasă, în martie”, scrie fostul președinte al PSD pe propriul blog.

Adrian Năstase mai scrie că anul 2013 a însemnat pentru el multe speranţe neîmplinite.

“Anul acesta, ma gândesc, etern neresemnat, că viitorul îmi şi ne va aduce mai multă linişte şi mai multă înţelepciune. Vom vedea… Deocamdată, am plecat, cu Dana, cu Andrei, cu Mihnea, şi cu prietenele lor, la Cornu şi la munte pentru a sărbători cu mai mulţi prieteni Crăciunul şi Anul Nou”.

La finalul postării de pe blog, Năstase aminteşte câteva “reguli şi principii”: “Corupţia guvernamentală este denunţată întotdeauna la timpul trecut”; şi “Pentru a obţine un credit, mai întâi trebuie să dovedeşti că nu ai nevoie de el”.