Sport, Stiri

Adrian Mutu, TENTATIVĂ DE ASASINAT.

Adrian Mutu este implicat intr-un scandal incredibil. “Briliantul” este acuzat de Adrian Martian, fostul sau partener de afaceri, ca a incercat sa il asasineze.

mutu_89070400

Adrian Mutu si Adrian Martian au deschis, acum cativa ani, o afacere de mai multe milioane de euro, cu biodiesel. Cei doi s-au certat, ajungandu-se chiar la plangeri penale, iar acum Martian dezvaluie un episod socat, despre un asasinat pus la cale de Mutu.

“La inceputul lui 2013, am primit un telefon de la Mutu, care m-a rugat sa vin de urgenta in Corsica pentru ca vrea sa discutam ceva important. M-am urcat in avion si am plecat la Ajaccio, unde aveam sa traiesc un episod incredibil, pe care publicul trebuie sa-l afle pentru a intelege cine este cu adevarat Adrian Mutu si cu ce lucruri murdare se ocupa. A incercat sa ma asasineze! Si nu sunt singurul pe care l-a avut in vizor”, marturiseste Martian in editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Martian povesteste episodul socant petrecut in Corsica, unde Mutu a incercat sa il forteze sa semneze un document prin care sa renunte la partea sa din fabrica de biodiesel: “A dat un telefon, iar dupa cateva minute au intrat in incapere doi corsicani, aranjati cu pistoale. Ii chemase sa ma lichideze! Nu-i nicio gluma. Calculul lui Mutu a fost atunci asa: ori Martian semneaza, ori moare. Ulterior, chiar el mi-a povestit tot. Mi-a zis ca ma programase de multa vreme”.

Martian mai spune ca unul dintre presupusii asasini l-a recunoscut ca prieten al lui Alain Orsoni, presedintele lui Ajaccio.

“Nu comentez!”,a fost reactia lui Adrian Mutu la acuzatiile lui Adrian Martian.