Showbiz, Stiri

Adrian Mutu, gol puşcă în casa unei femei, alta decât nevasta!

„Briliantul” a avut o viaţă tumultoasă şi bătăi de cap din cauza femeilor

MUTU_2_db4fdf4ada

Înainte ca viaţa să-i fie bulversată de scandalul consumului de cocaină în perioada când juca la Chelesea, Adrian Mutu îşi trăia viaţa la maximum şi nu rata nicio femeie pe care o plăcea.

Crai mare, „Briliantul” a fost implicat într-o scurtă relaţie cu Laura Andreşan, celebra devoratoare de bărbaţi, care a vorbit cu lux de amănunte despre scenele de amor consumate între ea şi talentatul atacant.

„Aflasem de la un prieten comun că mă place. Într-o seară m-a sunat şi mi-a cerut să ies cu el. L-am invitat în apartamentul meu, unde ne-am întâlnit cu amicul nostru comun, Crâng, şi cu o prietenă de-a mea, Anca. El arăta foarte bine, era îmbrăcat din cap până în picioare de la Dolce&Gabbana, dar surprinzător, la început părea timid. Am băut ceva împreună, apoi m-am dus la bucătărie să tai un ananas. N-am fost atentă şi mi-am crestat mâna. Adi m-a auzit ţipând şi a venit la mine să mă întrebe dacă este totul în regulă. Când a văzut ce am păţit mi-a luat mâna şi a început să-mi sugă sângele ca un vampir. Atunci toată timiditatea lui a dispărut. Înainte să îmi dau seama ce se întâmplă, hainele lui de firmă erau pe jos, iar el stătea dezbrăcat în faţa mea. A început să-mi sărute sânii. Apoi m-a întins pe masă şi am făcut sex oral şi normal”, povestea Andreşan cu ani în urmă despre experienţa cu Mutu, surprins în imaginea realizată de fotoreporterii ziarului Atac, chiar în apartamentul fostei vedete a show-urilor interzise minorilor.

 

blank