Adrian Mutu
Showbiz

Adrian Mutu a gătit o noapte întreagă, ardei umpluti și ciorbă de perișoare

Adrian Mutu (43 de ani), liber de contract după despărțirea de U Craiova 1948, a dezvăluit o latură mai puțin cunoscută a sa. ”Briliantul” a relatat cum se relaxează gătind, astfel răsfățând-o și pe soția sa Sandra.

Unul dintre candidații pentru postul de selecționer al României, Adrian Mutu a pierdut lupta cu Edi Iordănescu și rămâne în căutarea unei noi provocări. Meseria de antrenor este stresantă, iar modul în care fostul decar al echipei naționale se relaxează este unul inedit. Acesta a povestit cum un meci pierdut l-a făcut să stea până dimineața în bucătărie.

Adrian Mutu și pasiunea sa pentru gătit: ”Am stat până 05:00, aveam ardei umpluți, ciorbă de perișoare, toate nebuniile”

Mutu a preparat cinci feluri de mâncare, printre care ardei umpluți sau ciorbă de perișoare, pentru soția sa și a reușit astfel să-și limpezească gândurile și să analizeze partida pierdută.

”O să îți spun o întâmplare interesantă. Eu fac orice, de la tăiat ceapă, orice… Îmi place să stau eu, cu gândurile mele și îi dau drumul. Ca antrenor, când am pierdut un meci, am venit odată acasă, am pierdut un meci, mi-am pus un pahar de vin roșu și am întrebat-o pe Sandra ce vrea să mănânce și am început să gătesc, am început să tai, ea s-a dus să doarmă.

Eu până 05:00 am stat, cinci feluri am gătit. Când a venit ea, aveam ardei umpluți, ciorbă de perișoare, toate nebuniile le făcusem. Dacă aveam nervi, m-am apucat de gătit, am făcut cinci feluri. I-am zis să mai dea pe la vecini. M-am relaxat și am reușit să fac așa o analiză în timp ce găteam”, a declarat Adrian Mutu, în podcast-ul ”Acasă la Măruţă”.

Pe 8 ianuarie, Mutu a împlinit 43 de ani, iar Sandra, soția sa, a știut să marcheze acest moment.

”La mulți ani!, soțul meu! Bucurie, prietenie, liniște, emoție, familie, echipă, TU ești totul! Mă faci să mă îndrăgostesc iar și iar în fiecare zi…Te iubesc!”, a postat Sandra Mutu pe Instagram.