Featured, Sport

Adrian Motoacă doctorul lui Dinamo a recunoscut că are un conflict cu Uhrin

Adrian Motoacă, doctorul care a fost dat afară în această săptămână de la Dinamo, a fost de acord să dezvăluie detaliile care au condus la demiterea sa de la clubul din Ștefan cel Mare.

Acesta a confirmat conflictul cu antrenorul echipei, Dusan Uhrin Jr. Așa cum Digi Sport a anunțat deja, cauza a fost faptul că doctorul nu a fost mulțumit de meniul săptămânal al jucătorilor, care conținea prea multă carne. Totuși, medicul a fost jignit într-un alt episod de tehnician, pentru simplul fapt că purta ghete de fotbal.

“S-a luat de mine, pentru că am refuzat să le dau carne tocată jucătorilor. I-am spus că nu răspund dacă jucătorii pățesc ceva. M-am consultat cu jucătorii italieni și am convenit că pot să consume la masă paste fără carne tocată. De când a venit Uhrin, nu lipsește ciorba de burtă și ceafa de porc din meniul de la echipă.

Uhrin m-a făcut nebun pentru că purtam ghete de fotbal. Spunea spre bancă: Ce doctor se încalță în ghete?”, a declarat Motoacă.

Adrian Motoacă crede că Dusan Uhrin Jr este mult prea exigent
Fostul doctor al dinamoviștilor a mai dezvăluit că antrenorul ceh espre mult prea exigent cu jucătorii săi și uneori ia decizii exagerate. Dan Alexa și Ianis Zicu, care au fost la rândul lor antrenați la Poli Timișoara de către Uhrin, i-au confirmat acest lucru.

“Am fost sunat de Alexa și Zicu, care mi-au spus că la Timișoara el îi punea pe jucători să se antreneze fără căciulă și mănuși iarna. Și domnul Hagi e exigent, dar nu la acest mod”, a mai spus Motoacă.

Adrian Motoacă a confirmat conflictul cu bucătarul lui Dinamo
Medicul a confirmat pentru Digi Sport și faptul că a avut un conflict aprins cu bucătarul echipei, pentru faptul că bucătăria nu respecta normele de igienă și curățenie impuse.

“Am lucrat cu Hagi și nu exista să nu fie curățenie în bucătărie. Asta am cerut și aici. După ce i-am reproșat acest lucru bucătarului, a început să mă înjure. Mi-am cerut scuze pentru reacția mea de a-i băga mâna în gât”, a încheiat Motoacă.