Showbiz, Stiri

Adrian Cristea vorbeste : „Nu suport femeile care incearca sa ma schimbe”

Adrian Cristea vorbeste : „Nu suport femeile care incearca sa ma schimbe”

blankAdrian Cristea este scump la vorbe, cand ii pui microfonul la gura deabea scoate 2-3 silabe. Este un barbat destul de retras privind declaratiile despre viata personala si rareori s-a implicat in scandaluri. 

Adrian Cristea a facut declaratii legat de impacarile si despartirile de Bianca Dragusanu si a descris cum ar trebui sa arate femeia perfecta : Femeia perfecta este cea pe care o am acum langa mine. Trebuie sa ma inteleaga si sa ma accepte asa cum sunt. Nu suport femeile care incearca sa ma schimbe„, a spus Cristea.

Desemenea acesta a mai spus cam ce asteptari ar trebui sa aiba o femeie de la el si invers, mentionand ca Bianca ii ofera momentan tot ce isi doreste : Femeia perfecta este cea care stie sa te faca sa te simti mereu iubit, trebuie sa fie sincera si sa aiba simtul umorului. O relatie in care, uneori, mai faci haz de necaz are sanse sa fie una trainica.”,a mai spus forbalistul.

La aceste declaratii spumoase legate de femeia din viata unui barbat, se alatura si portarul echipei FC Petrolul Ploiesti, Mircea Bornescu. Acesta a spus ca femeia ideala trebuie sa aiba personalitate, sa fie directa si sa stie ce isi doreste de la viata.

„Eu sunt casatorit si am si copii, iar pentru mine femeia ideala este cea care stie ce isi doreste de la viata. Poate va va surprinde ceea ce spun, insa in Romania am intalnit mai multe femei interesante decat in Brazilia. Romancele sunt frumoase si au o doza de mister pe care nu am gasit-o la fetele din tara mea.”, a mai spus portarul.

Declaratiile au venit ca urmare a unei sedinte foto ce a avut loc pentru calendarul Fight Club. Asa barbatii au fost incurajati sa vorbeasca si despre viziunea lor asupra femeilor.

blank