Showbiz, Stiri

Adrian Cristea va fi din nou tata!

Adrian Cristea este mandru nevoie de mare de Rania, fetita pe care o are cu Denisa Nechifor. Printul are insa planuri mari cand vine vorba de business, dar si pentru viata sa personala. Mai vrea un copil dar nu a gasit inca femeia potrivita.

Printul Cristea si-a lansat joi seara colectia de haine, care a dat faliment in prima faza. Brandul se numeste „Christian Tailoring” si incurajeaza barbatii sa se imbrace la patru ace. Lansarea a avut loc la palatul Mogosoaia, iar Denisa Nechifor l-a ajutat cu organizarea.

“Am mai multe planuri, atat personale cat si de business. As vrea sa mai am un copil cu femeia potrivita. Cred ca excelez in tot ce fac. O sa fac si o linie vestimentara pentru doamne. O sa ne gandim sa extindem acest brand si la Parid, dar si la Londra”, a spus Adrian Cristea.

Denisa Nechifor spune ca este mandra de barbatul cu care a avut o relatie de 5 ani. Realizarile lui pot aduce bucurie in inima fetitei lor. “Sunt mandra ca are realizari pe partea de business.Fotbalistii castiga niste bani pe care trebuie sa ii investeasca, pentru ca viata lor profesionala este scurta. S-a axat pe un domeniu pe care il reprezinta si sunt mandra de el pentru ca face lucruri frumoase. In viitor, fiica mea va putea sa studieze si sa mearga in vacante cu sprijinul tatalui ei”, a declarat Denisa Nechifor.