Adrian Cristea
Monden, Stiri

Adrian Cristea si Tania Budi indragostiti?

Adrian Cristea si Tania Budi indragostiti?

Adrian Cristea si Tania Budi nu au trait doar o aventura sporadica, legatura lor are toate indiciile unei relatii cu radacini. Cei doi nu se mai feresc.

 

Adrian Cristea

Fotbalistul are chei de la apartamentul iubitei, ii aduce flori si se ingrijeste de casa cand Budi nu e. Un vecin al divei ii da in vileag.

Zvonurile potrivit carora, Adrian Cristea si-ar fi inselat partenera stabila, Bianca Dragusanu, cu Tania Budi au aparut in vara, motiv care a dus la ruperea relatiei cu planuri de viitor dintre Cristea si Dragusanca. Roscata sexi a atacat-o pe Tania Budi in nenumarate ocazii, spunand ca o consdidera prietena, dar aceasta a tradat-o mintind si luandu-i barbatul, insa niciodata Budi nu a raspuns provocarii si nici nu a comentat zvonurile idilei cu fotbalistul. Cu toate acestea, relatia dintre cei doi a prins radacini si tinde sa se transforme in ceva oficial. Un vecin al Taniei face dezvaluiri.

 

Adrian  Cristea ii aduce flori mai tot timpul

Fotbalistul isi trateaza iubita cum scrie la carte, ii aduce flori, o serveste cu vin rosu si o incanta cu vizite foarte dese. Au grija ca relatia lor sa nu pice in monotonie si cateodata “pleaca dimineata si se intorc peste patru zile”. In restul timpului fac cumparaturi de-ale casei si se iubesc ascunsi intre peretii casei lui Tania Budi. Mai mult decat atat, Cristea are grija ca florile Taniei sa nu se ofileasca, cand aceasta nu e acasa, are cheile de la apartamentul iubitei si mai trece pe acolo din cand in cand daca Tania e plecata in interes de serviciu.

 

Adrian  Cristea o mai vrea sau nu pe Bianca?

 

La asemenea declaratii nu mai stii ce sa crezi, daca fotbalistul infidel incearca sau nu sa o recucereasca pe Bianca Dragusanu. Acesta a fost surprins in cateva ocazii cand incerca prin toate mijloacele sa se faca iertat de Dragusanca. Flori, telefoane si mesaje sufocante, declaratii pe ritmuri lautaresti, nimic nu a clintit-o pe roscata, desi are inima franta. De ceva vreme Adrian Cristea s-a mai lnistit, semn ca poate face “casa buna” si cu Taia Budi.

 

 

blank