Sport, Stiri

Adrian Cristea, gata pentru NUNTA ANULUI. Ce spune despre Bianca

Adrian Cristea are o relatie de catieva saptamani, dat nu s-a lecuit in totalitate de Bianca Dragusanu.

adrian_cristea_bianca_dragusanu_76307900

Adrian Cristea este gata oricand sa se impace cu Bianca Dragusanu, ba chiar ar fi dispus sa o ia de nevasta, sustin surse din anturajul fotbalistului.

„Adi Cristea o mai iubeste pe Bianca. Nu mai este chiar atat de inflacarat si ia in calcul si varianta ca nu va mai fi iubitul acesteia, dar totusi ii este greu sa renunte. Are acum o relatie, de cateva saptamani, dar cand a fost intrebat, recent, de un prieten, cand si cu cine are de gand sa se casatoreasca, am auzit ca ar fi raspuns ori cu Bianca, ori cu niciuna”, a spus un amic al lui Adrian Cristea.

Adrian Cristea a continuat să revină ca un bumerang la Bianca Drăguşanu, relaţia lor fiind fragmentată de numeroase despărţiri. Iar acum, când relaţia dintre cei doi s-a încheiat definitiv, ultimul episod fiind escapada de la Paris, care a şi dus la divorţul Biancăi de Victor Slav, a ieşit la iveală şi ce îl făcea pe Cristea să revină mereu în braţele vedetei TV.
Surse din preajma fotbalistului Adrian Cristea sustin ca legatura puternică dintre el şi Bianca Dragusanu are la baza, pe langa foarte multe sentimente, si alte detalii. Fosti colegi de la Universitatea Cluj, echipa la care el a evoluat in perioada in care era cu Bianca, sustin ca jucatorul avea numai cuvinte de lauda la adresa prestatiilor partenerei sale în dormitor.

„A fost cea mai buna femeie la pat din viata mea, de aceea, am sa ma intorc mereu la ea! E de nota zece! Cum ma face Bianca sa ma simt, nu a reusit nimeni”, le spunea Adi Cristea coechipierilor, apoi, marsa si pe aspectul exterior al divei, considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania.

Fostul iepuraş Playboy le dă peste nas celor care au considerat-o o pradă uşoară, iar despre „Prinţul” Adrian Cristea a făcut o declaraţie şoc: „N-am avut nici o aşteptare de la el. Nici măcar două-trei ore nu-l ţine!”.

Denisa Botcari a mai avutv relaţii pasagere cu Cristian Daminuţă, Mihai Costea şi Irinel Columbeanu.

blank