Actualitate, Stiri

Adolescenta fugară, Iulia Ionescu, a vorbit sâmbătă cu mama ei

Ce credeţi că i-a spus la telefon, printre lacrimi şi suspine?!

Iulia (4)

Iulia Ionescu, fata de 15 ani, dispărută miercuri în Capitală, a fost găsită într-un tren în care a urcat la Suceava, venind spre Bacău, sâmbătă. Imediat cum a fost găsită, copila şi-a sunat mama şi, cu lacrimi în ochi, ar fi rugat-o să o ierte.

După patru zile de căutări, autorităţile române au reuşit să dea de urma fetei dispărute miercuri de acasă. Iulia Ionescu, elevă eminentă la Colegiul Sf. Sava din Capitală, a plecat de acasă în urmă cu patru zile şi a fost descoperită sâmbătă, în trenul ce duce de la Moscova la Sofia. Fata s-a urcat în gară la Suceava şi, din primele informaţii, ar fi fost în pelerinaj la mănăstirile din Moldova.

Sâmbătă, tânăra şi-ar fi sunat mama în cursul zilei de sîmbătă plângând, şi a rugat-o să o ierte. Iulia i-ar mai fi spus mamei că se întoarce acasă din pelerinaj.

Iulia (1)

Iulia Ionescu, elevă la Colegiul Sf. Sava, a fost dată dispărută miercuri. Copila trebuia să ajungă la şcoală, însă profesorii au semnalat absenţa fetei, o liceană olimpică, au anunţat părinţii, după care au fost înştiinţate şi autorităţile. Iulia a fost găsită sâmbătă, după patru zile de căutări, într-un tren ce cirucla pe ruta Moscova-Bucureşti-Sofia, după ce a urcat din staţie de la Suceava.

 

 

blank