Actualitate, Stiri

Adolescenta batuta si tinuta doua saptamani intr-o cusca de caini

Tanara de 17 ani a primit o pedeapsa inumana din partea parintilor, care nu erau de acord cu relatia pe care o avea cu un baiat.

Adolescenta din localitatea Bogati, judetul Arges, a reusit totusi sa scape si sa-si anunte vecinii de chinurile indurate, acestia ducand-o la Spitalul de Pediatrie din Pitesti, unde a primit ingrijiri medicale. Tanara a fost apoi externata, intorcandu-se acasa.

61376093Totusi, Politia si Directia Generala de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului s-au sesizat si au declansat anchete in acest caz, intocmindu-le dosar penal pentru infractiunea de rele tratamente aplicate minorului.

“Fata s-a prezentat la spital, iar medicii, conform procedurii, au anuntat Politia si Directia Generala de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului Arges. In acest caz a fost intocmit un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. Primele date arata ca parintii au fost nemultumiti din cauza relatiei pe care tanara o avea cu un baiat”, a declarat Danut Dinu, purtatorul de cuvant al Politiei Arges. (D.A)