Showbiz

Adio inhibitii, adio haine! Diana Dumitrescu, goala-pusca intr-un pictorial incendiar

Adio inhibitii, adio haine! Diana Dumitrescu, goala-pusca intr-un pictorial incendiar facut de fostul ei sot, Ducu Ion

Diana Dumitrescu a acceptat sa pozeze complet goala pentru un pictorial de-a dreptul incendiar in revista FHM, iar pentru sedinta foto realizata chiar de fostul ei sot, Ducu Ion, actrita a renuntat complet la inhibi

Diana Dumitrescu a acceptat sa pozeze complet goala pentru un pictorial de-a dreptul incendiar in revista FHM, iar pentru sedinta foto realizata chiar de fostul ei sot, Ducu Ion, actrita a renuntat complet la inhibitii.

Diana Dumitrescu a vorbit intr-un interviu acordat publicatiei pentru barbati despre divort, actualul sau iubit, despre cum a schimbat-o celebritatea, dar si despre planurile sale de viitor. Actrita a povestit ca nu se simte inca vindecata pe deplin dupa ce a divortat de cel care i-a fost sot timp de patru ani:

“Sunt intr-un moment de tranzitie si de cautare. Si lucrurile vad ca se linistesc. Adica, am descoperit pe propria-mi piele ca divortul nu e doar o simpla despartire, e o rana ceva mai adânca, una care nu se vindeca foarte usor si trebuie sa am rabdare. Oricât s-ar zice prin ziare ca Diana are un nou iubit si si-a revenit complet, nu e chiar asa. Chiar nu mi-am revenit complet, iar norocul meu e ca am dat peste un baiat care ma-ntelege, ma sustine si se poarta cu manusi cu mine tocmai ca sa reintru pe fagasul normal, sa revin la cum sunt eu si sa nu mai sufar”, a declarat Diana Dumitrescu .