Showbiz, Stiri

Adio, Bianca Drăguşan! Adio, Victor Slav! Adio, Adi Cristea!

Circul alimentat grosier de televiziuni a devenit greţos! Noi ne-am săturat!

84204_1

Nu ştiu ce credeţi voi, dar noi, cei de la expresspress.ro, ne-am SĂTURAT! Până şi persoanele publice, care nu au nici o legătură cu personajele din piesa „nunta secolului” spun că le ajunge! Toată lumea are ceva de spus şi de comentat despre Bianca şi Victor Slav! Aşteptăm cu nerăbdare poziţia preşedintelui Traian Băsescu!

Am ajuns să citesc această declaraţie cu gândul la Bianca şi Victor: „Altminteri, sigur, fiecare răspunde de faptele lui, dar e o chestiune care într-adevăr a devenit agasantă şi pentru omul în cauză, şi pentru climatul general, şi pentru încredere…”, a spus Ion Iliescu. Bine, bătrânul om politic se referea la cazul Adrian Năstase, dar parcă vorbele lui prea se potrivesc la situaţia noastră, nu?!

În urmă cu doar câteva ore, Bianca, spăşită, declara că ar vrea să găsească soluţia să se împace cu Victor şi să nu mai divorţeze! Iar apropiaţii (nu ştiu cui) susţin că cei doi ar fi decis să dea o ultimă şi reală şansă mariajului lor. E prea mult! Cui îi pasă?!

Aseară, Bianca a reacţionat ca o ţaţă în emisiunea lui Capatos. „Sunt o idoată! Omorâţi-mă! Nu am nici o justificare pentru gestul meu. Merit tot ce mi se întâmplă. Îmi asum toate astea”, a spus Bianca Drăguşanu, penibilă prin furia pe care o afişa. Dar, repet, cui îi pasă?!

Da, probabil, dacă Bianca, în prostia ei monumentală, s-ar sinucide, ar mai apărea un nou val de ştiri. Dar nici asta nu mai merită efortul nostru.

Ca o curiozitate, am dat o căutare rapidă pe „sfântul” Google la „Bianca Drăguşanu”. În 0,20 secunde au apărut „aproximativ 2.460.000 rezultate”. Ştiţi câte rezultate au apărut la „Victor Slav”? „Aproximativ 2.740.000 în 0,14 secunde”. E grav, Bianca?! Te-a luat şi Victor! Ia exemplul nostru şi renunţă la joc!

Noi, cei de la expresspress.ro, atât am avut de spus despre personajele de mai sus! Adio, Bianca! Adio, Victor, Adio, Adi!

 

 

blank