1

Vor rasuna clopte de nunta si pentru stilistul Adina Buzatu? Cei din jur sunt mai mult ca siguri de asta!

 

Despre viata amoroasa a stilistei Adina Buzatu, nu au curs rauri de cerneala, pentru ca aceasta stie sa si-o traiasca in tihna, departe de ochii presei. Dar planetele s-au aliniat si primele semne ale unei potentiale casatorii, pot fi deja citite si interpretate! Recent, Adina Buzatu a plecat la Sibiu cu treaba, mai exact a avut de prezentat colectia cu accente inspirate din moda anilor 30, iin cadrul Feeric Fashion Day`s.

media (34)

Pentru aceasta ocazie, Adina Buzatu s-a pregatit cu accesoriile pretioase, tesaturi naturale, imprimeuri geometrice, florale sau animal print, iar ochii spectatorilor au fost de-a dreptul extaziati de „ofertele” stilistei!

media (38)

Ca inainte de orice prezentare, emotiile si peripetiile isi fac simtite prezenta. Mai exact, in timp ce manechinii erau pregatiti sa defileze, in tinute aranjate ca la carte, stilista – s-a trezit ca are probleme cu pantofii.Tocul unui dintre ei, cedase, probabil sub greutatea momentului. “E semn bun, te mariti!”, au interpretat manechii la unison, accest gand exatziindu-i de-a dreptul in culise.

media (39)Cum era de asteptat, Adina Buzatu a iesit in vazul publicului, la finalul prezentarii, cu tocul rupt, dar fara sa lase impresia ca asta ar reprezenta o problema catusi de mica! Emotiile stilistei nu au fost niciun pic legate de incaltarile sale, ci de starea vremii.

media (40)

Dar, pentru ca alinierea astrelor nu-i lucru intamplator, chiar si ploaia s-a oprit inainte de prezentarea ei! “Nu e pentru prima dată când se oprește ploaia, chiar înainte de prezentarea mea. La Feeric Fashion Days Sibiu, de anul trecut, s-a întâmplat acelasi lucru, vremea era capricioasa si toata lumea se temea ca va ploua groaznic. A plouat ce-i drept, dar numai după ce s-a terminat show-ul TRENDS” rememoreaza Adina Buzatu.