Showbiz, Stiri

Adina Buzatu a ramas… dezbracata!

Plecata pentru cateva zile la Paris, la un targ international de design vestimentar, Adina Buzatu a ramas pe aeroport fara bagaje. Panicata ca nu va avea cu ce sa se imbrace, stilista si-a folosit sarmul in fata angajatilor ca sa-si recupereze bunurile.

Adina Buzatu nu rateaza niciun targ international important de design vestimentar unde isi alege brandurile exclusiviste pe care le reprezinta in Romania. La cea mai recenta decolare in scop professional, stilista s-a trezit pe aeroport uitandu-se lung la banda cu bagaje fara ca lucrurile sale sa apara. Dupa mai multe zeci de minute de asteptare, a venit si verdictul: bagaj pierdut!

Panicata ca programul si intalnirile importante cu colaboratorii sai ar putea fi date peste cap, stilista si-a croit pe loc ideea salvatoare: va imbraca hainele fiicei sale, Sara. N-a mai impartit hainele cu fiica sa intrucat sefa de la biroul bagajelor pierdute i-a inteles situatia si i-a sarit in ajutor. Bagajele sale, care urmau sa-i fie trimise la hotel in urmatoarele zile, au fost recuperate pe loc.

„Am scapat ca prin urechile acului, desi am intarziat 2 ore, dar important este ca totul s-a terminat cu bine. M-am panicat, intrucat ramasesem fara necesarul pentru 3 zile si n-as fi avut sub nicio forma timp pentru shopping. Chiar ma gandeam ce-as fi putut imprumuta de la fiica mea Sara, ale carei bagaje venisera fara problema ”, a declarat stilista Adina Buzatu.