Showbiz

ADINA BUZATU PREGATESTE MAJORATUL FIICEI SALE

-crop-644x416.0Ce repede cresc copiii, parcă mai ieri o plimba de mânuţă pe adolescenta încântătoare de astăzi. Fetiţa mamei a crescut şi mai are un pic până la majorat. Adina şi Sara au o frumoasă relaţie mamă-fiică. Mama este topită după fiica sa, iar aceasta îşi adoră mama.

Adina a început pregătirile în urmă cu o săptămână şi mai are timp doar până sâmbătă, 3 octombrie, să pună totul la punct. Sara este un copil bun, cu picioarele pe pământ. “Ea încă este copil şi mă bucur, deşi are 18 ani, munceşte enorm, învaţă enorm, dar este un copil care-şi doreşte în continuare să-şi trăiască copilăria, şi nu vrea nici fiţe, nici figuri, nici să fie prea văzută; vrea pur şi simplu să fie un copil normal şi mi-a spus: «Vreau să am prieteni adevăraţi, nu prieteni care să mă salute pentu că m-au văzut la televizor»”.

Adina i-a cumpărat Sarei o rochie superbă de la Stephan Pelger şi are pregătite multe alte surprize şi cadouri de ziua fiicei sale. Unul dintre ele, cel mai cel, este ţinut secret. Adina nu doreşte să transpire informaţia, aşa că o să-l aflăm abia după ce Sara îşi va primi cadoul de majorat.

blank
blank