adina buzatu
Showbiz

Adina Buzatu, în lacrimi pe scena „Atipic Beauty”

Prezenta în cadrul evenimentului „Atipic Beauty” alaturi de George Balta care a purtat o tinuta Trends by Adina Buzatu, cunoscuta stilista a fost extrem de impresionata de marturisirea lui.

„Ma trezesc in fiecare dimineata cu gandul de a fi mai bun ca ieri”, i-a spus rugbistul imobilizat in scaunul cu rotile prezentatoarei Iuliana Tudor, oferind astfel o lectie tuturor despre felul in care se poate trai viata.

„George munceste, participa la maratoane, sare cu parasuta, este copilot la raliuri, are o multime de prieteni si se bucura de viata cum multi oameni perfect sanatosi au uitat sa o faca. Este un invingator. Toti cei prezenti aseara pe podium la Cluj sunt niste invingatori. Nu au nevoie de nimic altceva decat sa ii respectam si sa nu le incalcam drepturile. Hai sa fim cu totii atenti, nu mai parcam masinile pe locurile care le sunt destinate, sa nu mai ocupam toaletele create special pentru ei, sa nu mai blocam caile de acces realizate pentru persoanele cu dizabilitati. Au si ei dreptul la mobilitate, asa cum il avem si noi, au si ei responsabilitati, deci si nevoia sa si le duca la indeplinire. Hai sa nu-i condamnam la a sta in casa doar pentru ca noi nu putem fi civilizati!”, a declarat Adina Buzatu.

„Atipic Beauty”, este un proiect initiat de Magda Coman, si are drept scop prezentarea persoanelor cu dizabilitati intr-o alta lumina, aceea a frumusetii care invinge limitele.adina buzatu