Showbiz, Stiri

Adi Sina, faţă în faţă cu executorul judecătoresc!

Din cauza datoriilor a pierdut unul dintre cele mai dragi lucruri!

Adi Sina

Una calda, una rece, cam prin asta trece Adi Sina in ultimele zile. Dupa ce s-a bucurat ca a obtinut in instanta dreptul de a folosi numele trupei Akcent, sotul Ancai Serea a primit si o veste proasta.

Cantaretul a achizitionat la un moment dat pe firma sa o masina, insa, la un moment dat, a “uitat” sa mai plateasca, astfel ca firma auto a facut o actiune in instanta. Procesul a fost inregistrat pe 7 aprilie, iar lucrurile s-au miscat repede. Patru zile mai tarziu, judecatorii au dat verdictul si au acceptat cererea de executare silita facuta impotriva firmei lui Adrian Sina.

“Incuviinteaza executarea silita directa prin predarea bunului autoturismul marca Volkswagen Golf, plus cheltuielile de executare. Autorizeaza creditorul sa treaca la executarea silita a obligatiei cuprinse in titlul executoriu. Fara cale de atac”, au decis judecatorii.

Adi

Mihai Gruia si Sorin Brotnei l-au actionat in judecata pe Adi Sina pentru obtinerea numelui trupei Akcent, in care au cantat peste zece ani impreuna. Procesul s-a terminat luna trecuta, iar Sina a obtinut dreptul de folosinta al brand-ului. In 1999, Adi Sina a pus bazele trupei Akcent, iar ulterior in trupa au venit si ceilalti baieti. Totul a mers bine ani de zile, Akcent a avut mare succes la public, insa anul trecut trupa s-a destramat. Adi Sina a continuat sa cante, solo, sub numele de Akcent, iar fostii sai colegi au fost deranjati de acest lucru.

Adi 1

Din acest motiv, Sorin Brotnei si Mihai Gruia au hotarat sa-l dea in judecata pe sotul Ancai Serea, pentru a i se interzice sa se mai foloseasca de numele trupei. Au considerat ca brandul ar trebui sa ramana “ingropat”, la fel ca si trupa in sine. Numai ca instanta a decis ca Sina poate folosi numele de Akcent. 


loading...