Showbiz, Stiri

Adi Cristea : “Am devenit un obsedat, un hartuitor, un mincinos”

Adi Cristea a inceput razboiul cu Victor Slav, il provoaca la cearta si scandal

 

cristea_m-crop-644x416

Adi Cristea s-a saturat de atacurile si sagetile otravitoare venite din partea lui Victor Slav, logodnicul Biancai Dragusanu. Printul s-a saturat sa fie facut analfabet si pueril de catre musculosul de la meteo.

Mai mult decat atat, Adi Cristea il ataca dur pe Victor Slav si ii transmite pe la tv ca poate oricand sa o fure Bianca Dragusanu, chiar sa o ceara si de nevasta.

“Avand o relatie, era normal ca Bianca sa nege ca ne-am intalnit. Noi nu ne intalneam prieteneste. Nici nu mai stiu cine a facut primul pas, cred ca eu. Vorbeam despre absolut orice, despre viata ei, ce a mai facut, ce evenimente a mai avut. Eu unul, am gresit foarte mult fata de ea. Stiam ca nu il iubeste pe Victor, imi spunea mereu. Sta cu el pentru ca ii da o anumita siguranta. Il apreciaza ca e un om bun si e langa ea mereu.”, a spus Adi Cristea.

Cristea da si in Bianca, despre care a spus ca si acum il iubeste insa se teme sa recunoasca. O acuza pe Bianca Dragusanu ca ii este frica de Victor Slav si din acest motiv nu o sa recunoasca nimic.

“Ea mi-a spus de multe ori ca ma iubeste, cand era cu Victor, dar nu are curaj sa rupa aceasta relatie. Ii e frica de ce va spune lumea, de ce va crede despre ea, de cum o vor judeca.”, a mai declarat Adi Cristea.

Fostbalistul s-a mai enervat dupa ce a fost luat in deradere de catre Victor Slav, fiind acuzat ca a devenit  mincinos, obsedat si hartuitor.

“Trebuie sa clarific niste lucruri pentru ca am devenit un obsedat, un hartuitor, un mincinos si asta m-a deranjat foarte mult”, a completat Adi Cristea.