Life, Stiri

Adevăruri despre sex

media_139719912527163500

Atunci când sunteți într-o relație, incepeți să aveți așteptări nerealiste de la el și, respectiv, de la viața voastră sexuală. Sheryl Paulm, consilier în probleme de relație, ne spune câteva adevăruri despre sex, cele pe care nu le auzi niciodată la televizor și despre care nu citești în reviste.

O viață sexuală sănătoasă înseamnă că voi trebuie să vă simțiți bine unul cu celălalt.

Pentru un cuplu normal, o relație frumoasă, înseamnă sex de trei ori pe săptămână, în timp ce pentru alte cupluri înseamnă o dată pe lună. Există întotdeauna un partener care are o poftă mai mare de sex. Deși avem tendința să credem că este vorba despre bărbați, nu este întotdeauna adevărat.
În dormitor nu se face doar sex. Multe persoane cred că între cearceafuri se întâmplă doar actul sexual, fără îmbrățișări, sărutări sau alte forme de afecțiune sexuală. Iar sexul nu înseamnă doar a avea orgasm. Din păcate, aceasta este o viziune limitată. Sexul înseamnă îmbrățișări, atingeri și săruturi. O relație sexuală este atunci când ambii parteneri se simt bine și își pot exprima sexualitatea împreună.


loading...