International, Stiri

Adevarul şocant din spatele pozelor nude cu Marilyn Monroe

Marilyn era cea care dorea să fie pozată nud, în ciuda rivalei Liz Taylor

   marilyn_real

In anii ’60, Marilyn Monroe era una dintre cele mai iubite vedete din lumea filmului hollywoodian. Cu toate acestea, Monroe nu se simtea apreciata pentru talentul sau actoricesc, ci pentru disponibilitatea de a poza imbracata sumar, dezvaluindu-si formele care au consacrat legendara silueta clepsidra.

Liz Taylor

Lucrurile stateau cu totul altfel pentru rivala sa, Elizabeth Taylor. Liz era recompensata cu un milion de dolari pentru filmul “Cleopatra”, in timp ce Marilyn primea doar 100.000 de dolari pentru “Something’s Got to Give”, din distributia caruia a fost, in cele din urma, concediata.

Recent, au fost dezvaluite conversatii ale controversatei actrite cu fotograful Larry Schiller, desfasurate intre 1960 si 1962, anul mortii sale. Schiller a marturisit in cartea sa de memorii, “Marilyn and Me”, strategia vedetei pentru a castiga teren in fata rivalei Liz Taylor. Paradoxal, desi Marilyn se plangea ca Hollywood-ul o apreciaza doar pentru scenele de nuditate, fara a-i lua in serios cariera de actrita, vedeta a hotarat sa realizeze un shooting in care se cufunda intr-o piscina purtand in costum de baie si iesea complet goala.

Marilyn-Monroe-Nude

Marilyn i-ar fi spus lui Schiller: “Iti garantez ca atunci cand pozele mele nud vor aparea pe coverta unei reviste, Elizabeth Taylor nu se va regasi nicaieri in paginile acesteia”.