Showbiz, Stiri

Adevărul a ieşit la iveală! Anda Adam nu este iubita lui Cătălin Botezatu

Anda Adam este îndrăgostită lulea de un milionar italian, care adoră să o răsfeţe

2-3-Marco_Anda_649b879f32

Nu se mai gândeşte nici la Victor Slav şi în nici un caz inima ei nu a fost „sechestrată” de Cătălin Botezatu. Anda Adam simte din nou fiorii dragostei şi, culmea, ea l-a abordat pe actualul ei iubit… Artista de 33 de ani se iubeşte de câteva luni cu un afacerist italian stabilit în Timişoara. Marco Pisani (43 de ani) e cel care i-a sucit minţile focoasei blonde. “Ea m-a abordat prima. M-a sunat într-o seară de iulie, anul acesta şi atunci a început totul. În acest moment, Anda este viaţa mea, e inima mea şi fac totul ca să nu-i lipsească nimic din ce şi-ar dori, pentru că e o femeie minunată, o femeie adevărată”, ne-a declarat Marco.

Marco Pisani e un bărbat râvnit de cele mai frumoase femei din Timişoara. Italian cu sânge fierbinte, bărbatul în vârstă de 43 de ani e, în mod evident, o partidă extraordinară. Deţine două din cele mai tari restaurante din Timişoara, 40 de cai de curse în Germania, un abator în Italia plus alte câteva afaceri în Ungaria şi în Polonia. Milionarul vorbeşte româna impecabil şi călătoreşte foarte mult prin diferite ţări.

Marco a dezvăluit, în presa mondenă, cum a început idila lui cu Anda Adam, care a fost impresionată de calităţile sale. “Pe Anda o ştiam personal de acum un an. Paradoxal, nu mi-a plăcut de ea atunci, la prima vedere. Mi s-a părut o persoană frumoasă, dar rece. În luna iulie a acestui an, ea m-a sunat şi mi-a propus să ne vedem. Am invitat- o la mine la restaurant şi m-a fascinat pur şi simplu. Anda este o femeie extrem de elegantă, ştie să discute despre absolut orice subiect şi are o educaţie aleasă”, ne-a povestit Marco.

ANDA_2_9e82711a33
Anda Adam are cu ce să-l cucerească pe Marco

De atunci, cei doi “încing” telefonul când nu sunt împreună. Se văd fie la Bucureşti, fie la Timişoara sau în alte oraşe. “Eu o înţeleg când e prinsă cu munca ei, pentru că şi eu sunt un tip ocupat. Ultima dată ne-am întâlnit acum opt zile. Ne vom vedea săptămâna viitoare. Fie că vin eu la Bucureşti sau în orice oraş mă cheamă, fie că vine ea la mine, la Timişoara sau la Arad. Vorbim zilnic la telefon şi mai ales ne dăm mesaje. Îmi place să-i ofer flori, îi trimit câte 200 de trandafiri în fiecare săptămână. Ador să o răsfăţ, să-i cumpăr cadouri scumpe. Anda e o femeie foarte tandră, îmi face multe surprize, mă sună exact când mă gândesc la ea. E inima mea, e viaţa mea”, spune Marco Pisani.

Italianul nu crede în dragostea cu acte. Spune că poţi avea o relaţie de iubire şi fără să fii căsătorit. De altfel, din acest motiv nu a fost însurat până acum şi nici nu crede c-o va face. Nici declaraţii de iubire nu oferă prea des.

“Eu spun foarte rar «Te iubesc». La noi în Italia se spune «Ti voglio bene». E prea devreme să vorbesc despre o căsătorie cu Anda. E, totuşi, o diferenţă de vârstă de 10 ani, eu am 43, ea 33… putem fi fericiţi şi fără să ne căsătorim. Deocamdată, luăm lucrurile pas cu pas. Când suntem împreună, ne iubim la intensitate maximă”, spune extaziat omul de afaceri.

Italianul nu se sfieşte să recunoască faptul că a fost atras nu doar de educaţia aleasă a Andei, ci şi de formele ei, care l-au pus pe jar. “Anda e genul meu de femeie, blondă, cu sâni mari şi cu forme voluptuoase, are un corp perfect lucrat. E o fire romantică, atentă cu bărbatul din viaţa ei. O ador, mă simt extraordinar cu ea”.

Anda Adam încă nu a comentat pe marginaa acestui subiect. Dimpotrivă, a consumat destul de multă energie şi timp să joace pe ideea lui Bote, şi anume că ar fi iubiţi.

RTEmagicC_2-3-catalin-botezatu-anda-adam-tabu-3_19036800.jpg
Pentru vânzări mari e nevoie de o startegie de marketing!

Atât Anda Adam, cât şi Cătălin Botezatu au lăsat să se înţeleagă în ultima vreme că între ei s-ar consuma o idilă. Povestea nu a avut însă prea mare credibilitate, nu puţini fiind cei care au considerat că această “relaţie” este doar o făcătură. Parcă vrând să le dea apă la moară celor care au susţinut că între ea şi Botezatu a fost vorba doar de un aranjament de marketing, Anda Adam a recunoscut că ajutorul designerului a fost unul substanţial şi acest lucru s-a văzut imediat: ultima ei piesă a depăşit 2,5 milioane de vizualizări pe internet. “Pe orice pune mâna Cătălin devine un succes”, a spus artista.

După despărţirea de Victor Slav, Anda Adam a avut o relaţie de câteva luni cu un fotbalist de 18 ani, Cătălin Ţâră, idilă pe care ea însăşi a recunoscut- o. Un alt tinerel în compania căruia s-a afişat artista, la o petrecere mondenă, a fost Alexandru Nanu (24 de ani), fiul primarului din Cornu. De asemenea, s-a zvonit că Anda ar fi avut o relaţie şi cu un milionar român stabilit în America, Nick Rădoi, dar şi aventuri cu fotbaliştii Stefan Nikolici (22 de ani) sau Mihai Răduţ (23 de ani), fostul iubit al Ginei Pistol. Dar nici una din relaţiile enumerate mai sus nu au părut mai mult decât iubiri pasagere, gustate din plin de Anda Adam. (I.G.)

 

 

blank