Featured, Showbiz

Adevărul despre vila de la 2 Mai a regretatei Stela Popescu

Au trecut nouă luni de la moartea Stelei Popescu, iar gurile rele nu vor să tacă nici acum! Totul din cauza averii fabuloase pe care i-a lăsat-o fiicei sale vitrege, Doina Maximilian. De când artista a murit, aceasta este nevoită să suporte şi să facă faţă tuturor răutăţilor. De data aceasta, cârcotaşii vorbesc că Doina ar fi închiriat vila de la 2 Mai, pe perioada verii, pentru a scoate şi mai mulţi bani de pe urma Stelei.

Noi amănunte ies la iveală despre fiica adoptată de Stela Popescu şi soţul său Puiu Maximilian, Doina (63 de ani). Apropiaţi din jurul său spun că aceasta ar fi închiriat vila din staţiunea 2 Mai pe care regretata artistă i-ar fi lăsat-o moştenire. Însă zvonurile sunt false! Contactată de Click!, Doina Maximilian ne-a mărturisit că nu este nimic adevărat din tot ce se spune.

“Nu există aşa ceva! La vilă au venit până acum mai multe persoane, cum ar fi fiica şi nepoţelul meu, dar şi mai mulţi prieteni de familie. Sunt şi copii acolo, pentru că fata mea şi-a dorit să ne vină apropiaţi cu copilaşi, deoarece şi ea are copil. Plus că noi nu avem condiţii de a închiria locuinţa, pentru că este o casă de familie. Acolo avem hainele noastre, tablouri de valoare pe perete de când trăia Stela. Nu se pune în discuţie să o închiriem nici peste cinci ani”, a declarat, pentru Click!, Doina Maximilian.

Actriţa a lăsat moştenire trei vile

blank

Stela Popescu a muncit mai bine de cincizeci de ani pe scenă. Artista nu s-a bucurat doar de aprecierea publicului, ci şi de câştiguri materiale destul de consistente pe care le-a investit în diverse bunuri materiale: trei vile frumoase, una în centrul Capitalei, una la Crevedia, lângă Bucureşti, şi cea de-a treia pe Litoral, în staţiunea 2 Mai. Pe lângă asta, Stela Popescu i-a încredinţat Doiniţei şi o afacere de jumătate de milion de euro, mai precis un bloc de trei etaje, imobil recent construit, chiar în buricul Bucureştiului. Regretata artistă a murit anul trecut, pe 23 noiembrie 2017, în urma unui accident vascular cerebral.

blank