Meghan Markle
Showbiz

Adevărul despre războiul dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Ce s-a întâmplat acum mulți ani

Se știe că Meghan Markle și Kate Middleton nu au o relație bună. Cele două și-au trimis multe săgeți de-a lungul timpului, mai ales de când prințul Harry și Meghan au părăsit Marea Britanie. Ce s-a aflat recent!

Înainte de a face parte din familia regală, Meghan Markle (41 de ani) a declarat că își dorește să fie rebelă și că nu s-ar vedea niciodată prințesă. Ea a comentat și nunta Prințului William cu Kate Middleton.

Soția prințului Harry a declarat că s-ar vedea o„rebelă regală”, nu „o Cenușăreasa”, ca soția lui William, Kate Middleton. Ea a scris și un articol în care a ironizat Familia Regală. „Fetele mici visează să fie prințese. Eu, una, aș prefera să fiu „She-Ra”, prințesa-războinică. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu referința desenelor animate din anii 1980, „She-Ra” este sora geamănă a lui „He-Man” și o rebelă regală cu sabie, cunoscută pentru puterea ei. Cu siguranță nu vorbim despre Cenușăreasa aici.”, a scris Meghan Markle la acea vreme.

Meghan Markle a mai spus că multe femei adulte nu au renunțat la „fantezia din copilărie” de a deveni prințese. Comentariile au fost făcute chiar înaintea nunții lui William și Kate, din 2011. „Femeile adulte par să păstreze această fantezie din copilărie și se visează în continuare prințese”, a scris ea. „Uitați-vă doar cât s-a vorbit despre nunta regală și la conversațiile nesfârșite despre Prințesa Kate.”

Meghan Markle

Cu toate că Meghan Markle se interesase de nunta lui William și Kate, Prințul Harry a scris în memoriile sale „Spare” că partenera lui nu știa „aproape nimic” despre rudele sale și că a fost nevoită să le caute pe Google înainte să le întâlnească, potrivit Daily Mail.

Meghan Markle, scandal cu Kate

Tensiunile dintre cele două partenere ale prinților au continuat și după ce Harry a decis să se căsătorească. Meghan i-ar fi spus lui Kate că are „creier de gravidă”, din cauza hormonilor de la sarcina cu prințul Louis. Fosta actrița a mai declarat că soția lui William a făcut-o să plângă de mai multe ori și că nu a mai suportat.

„M-a făcut să plâng, mi-a rănit sentimentele. A fost o săptămână foarte dificilă și era supărată din cauza a ceva, dar și-a asumat responsabilitatea și și-a cerut scuze”, a declarat actrița la vremea respectivă.

blank