Showbiz, Stiri

Adevarul despre intalnirea dintre Andreea si Keo, de duminica seara

Andreea Balan si Keo s-au iubit vreme de opt ani, insa in luna aprilie au decis sa puna punct relatiei, caci nu se mai intelegeau. Ba, mai mult, Keo avea o amanta de peste un an iar Andreea nu a trecut cu vederea. Cei doi s-au intalnit duminica seara si….

Intalnire de gradul zero duminica seara, intre Andreea Balan si Keo. Cei doi s-au privit in ochi dupa aproape doua luni in care s-au evitat cu desavarsire, insa o impacare pare exclusa, in pofida zvonurilor:

“Andreea s-a intalnit la mall cu varul lui Keo si au stat de vorba cateva ore. Apoi au plecat impreuna spre vila din Pipera, ea la ea acasa, el la Keo. Cand au ajuns, el i-a spus Andreei sa-l insoteasca pe terasa, ca acolo este si un prieten al sau si sa-l salute. A mers cu el si s-a intalnit cu Keo. N-au vorbit si nici nu a existat cina romantica despre care se vorbeste. Este exclusa impacarea, Keo inca mai umbla cu Misty”, a declarat o prietena a artistei.

Si-au aruncat sageti otravitite si sambata

Atat Andreea Balan cat si Keo au participat la Festivalul Flori de Mai ce a avut loc de joi pana duminica, la Calarasi. S-au evitat pe cat posibil, insa au fost nevoiti sa se priveasca, de la distanta, insa.

Keo era in juriul festivalului, iar Andreea a avut un spectacol de cateva zeci de minute, in cadrul caruia a cantat si piesa “Decor”, cu aluzie directa la Keo. Mai mult, ea le-a multumit fanilor ca sunt alaturi de ea in aceasta perioada grea prin care trece, si anume despartirea de solist. Totul, in fata lui.