Actualitate

Adevarul despre divortul lui Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea!

 
Omul de afaceri Dorin Cocos s-a casatorit in septembrie 2013 cu Diana Roibu, in varsta de 26 de ani. 
Casatoria celor doi a luat pe toata lumea prin surprindere, mai ales ca Dorin Cocos divortase de Elena Udrea cu doua luni in urma.  Graba cu care se recasatorea Cocos a alimentat speculatiile ca noua sa sotie ar fi insarcinata. 
dorin cocos cu sotia
Diana Roibu avea 26 de ani si venea din Republica Moldova. Nu era o cunoscuta a lumii mondene bucurestene, dar toata lumea se astepta sa-i vada evolutia dupa casatoria cu celebrul afacerist. Pe parcursul mariajului, Diana a fost insa o fire discreta si a fost vazuta ca cu sotul sau rareori la mall sau la restaurant. 
Brusc insa, Diana a disparut de langa Dorin Cocos, dupa ce acesta a fost retinut in dosarul „Microsoft”. Tanara a plecat atunci din tara si nu l-a vizitat niciodata pe sotul sau la inchisoare. Se pare insa ca adevarul era altul. Cei doi nu mai formau un cuplu. La nici un an de la nunta, Diana si Dorin Cocos ajungeau in fata unui notar public, cu cabinet in centrul Capitalei, care avea sa desfaca mariajul cerut de cei doi. Cat despre sarcina pe care Dorin Cocos niciodata nu o infirmase, surse din apropierea celor doi au declarat ca tanara nici nu fusese insarcinata, potrivit wowbiz.ro.
blank
blank