Showbiz, Stiri

Adevărul despre DESTRĂMAREA trupei Animal X

Apariţiile lor publice, la radio sau la TV sunt atât de rare încât toată lumea a fost convinsă de un lucru: trupa Animal X s-a destrămat. Lucrurile nu stau însă cam aşa, după cum explică Şerban Copot, zis “Hienă”, cel mai popular dintre cei trei membri ai trupei.

animal_x_ce9d6c9d16

Copot a spus pentru “ring” că, în realitate, Animal X există încă şi are proiecte în derulare, dar vremurile s-au schimbat.

“Suntem în studio, lucrăm la o piesă nouă. Nu s-a întâmplat nimic cu noi. Am mai scos melodii, dar nu au avut un impact atât de mare pe radio. Industria muzicală e diferită faţă de ceea ce era înainte şi nouă, care suntem din garda veche, uneori parcă ne e greu să ne adaptăm la toate artificiile de PR pe care trebuie să le faci ca să supravieţuieşti. Noi am scos mai multe balade, trebuie să ne adaptăm noul format. Fanii nu ne-au uitat, sunt generaţii care au crescut cu noi, numai că noi trebuie să facem acea revenire, să se audă, din nou, de noi pentru că relaţia noastră cu ei a fost întreruptă. Suntem în reconfigurare”, a explicat Şerban.