Showbiz, Stiri

Adevaratul motiv pentru care Liviu Varciu s-a despartit de Adelina Pestritu

Liviu nu a iertat-o pe Adelina ca a avut mai multi iubiti

Liviu VarciuMotivele pentru care Adelina Pestritu si Liviu Varciu s-au despartit din nou ies usor la lumina. Astfel, potrivit presei mondene, Liviu i-a reprosat constant Adelinei, dupa ultima impacare care a tinut doar doua saptamani, ca prin patul ei au mai trecut si alti barbati. Iar Liviu spune ca nu poate trai cu acest gand.
De altfel, prietenii lui Liviu, cunoscandu-l destul de bine ca fiind foarte gelos pe fostii iubiti ai Adelinei, nu credeau deloc in impacarea lor. Si au avut dreptate. Varciu si Adelina s-au despartit din nou, dupa doar doua saptamani in care s-au vazut numai noua zile, el fiind plecat in vacanta, in Italia. La revenirea in tara, desi Adelina l-a asteptat cu bratele deschise, Liviu s-a lasat din nou dominat de orgolii. El nu a putut trece peste faptul ca fosta lui nevasta a mai avut si alti iubiti dupa divort si i-a reprosat acest lucru.

Dupa o discutie serioasa, ei au decis ca este mai bine sa mearga fiecare pe drumul lui. “Inca de cand s-au impacat, noi l-am intrebat pe Liviu daca i-a trecut supararea deoarece Adelina a incercat sa isi refaca viata, iar el ne-a spus ca va incerca. Nu a putut insa trece peste faptul ca ea a mai avut si alti iubiti dupa ce s-au despartit prima oara, iar noi, prietenii lui, chiar i-am dat dreptate. Asa suntem noi, barbatii”, a declarat presei mondene un apropiat de-al lui Liviu. Amintim ca dupa divortul de Liviu, Adelina a mai avut relatii cu alti trei barbati.

blank