Actualitate

Adevăratul cutremur la Pro TV nu a fost pelcarea lui Horia Brenciu!

Mona Segall şi-a dat demisia aseară şi se mută cu întreaga echipă la… Intact

  mona-segall_libertatea

Unul dintre cei mai importanți oameni din Pro TV, creatorul și producătorul unor show-uri de succes, precum Vocea României și Românii au talent, a demisionat astăzi, au confirmat în exclusivitate surse din trustul PRO, citate de Reportervirtual.ro.

Mona Segall produce pentru PRO TV din 1995 și, pentru mulți, ea este omul din spatele scenei pe care s-a bazat cu adevărat succesul postului de televiziune lansat de Adrian Sârbu.

De 19 ani, ea se ocupă de show-urile care aduc audienţe-record acestui post de televiziune. Producătoarea a lucrat la „Dansez pentru tine“, „Românii au talent”, „Vocea României” și la multe alte show-uri, printre care și cele mai vechi, precum „Alege ASIA“ sau „Vara ispitelor“.

Ea nu va pleaca de la Pro TV singură, ci împreună cu toată echipa de producție pe care o coordona. Potrivit unor surse apropiate echipei de producție coordonată de Mona Segall, ea va pleca la grupul Intact. Conform acelorași surse, Mona Segall va merge la Antene împreună cu echipa de producție cu care lucra în Pro TV, care numără aproximativ 20 de persoane.

După finalul sezonului Românii au talent, Mona Segall, unul dintre oamenii de bază au postului, va pleca de la televiziunea în care la care a lucrat aproape 20 de ani.

Mona Segall şi-a început cariera în 1973 şi până în 1992 a lucrat in Studiourile Buftea ca asistent de regie si regizor secund; printre filmele la care a lucrat este și “Liceenii”.

Prima întâlnire cu televiziunea a avut-o în 1980, cand a lucrat la realizarea serialului “Lumini și umbre”. De la începutul anilor 90 lucreaza pentru Media Pro și pentru Pro TV, în Mediavision, companie de producție înființată și condusă de ea din 1995. A fost producătorul marilor emisiuni difuzate de Pro TV: „Știi și căștigi”, „Roata norocului”, „Prețul corect”, „Riști și câștigi”, „Te uiți și câștigi”, „Ecuația Pro”, „Ministerul comediei”, “Vara ispitelor”, „Alege A.S.I.A”. În ultimii ani, a fost producător general al emisiunilor Dansez pentru tine, MasterChef, Vocea României și Românii au talent.

blank