Showbiz, Stiri

Adevarata trauma din viata lui Matteo : „Tata a murit impuscat cand aveam 5 ani

Adevarata trauma din viata lui Matteo : „Tata a murit impuscat cand aveam 5 ani”

blank Cantaretul Matteo a fost mereu un tip linistit si a avut mereu aparitii interesante pe la tv sau pe scena. Cert este ca nu putem cunoaste exact ce se intampla in sufletul unui om indiferent de cat de vedeta este. 

Matteo a declarat ca si-a pierdut tatal in timpul Revolutiei, pe 23 decembrie 1989, impuscat in fata Palatului Telefoanelor, pe Calea Victoriei. Practic pentru Matteo ramane un erou tatal lui, iar amintirea acestuia a ramas vie de-a lungul anilor.

A fost in strada in toate zilele si a luptat pana la ultima suflare pentru libertate si democratie alaturi de alti oameni care au platit cu pretul vietii ca noi sa fim liberi. Este un erou.veam 5 ani cand tata a fost impuscat, eram prea mic sa realizez ce s-a intamplat, ulterior m-a afectat, cand m-am maturizat. Mama mea este si ea o eroina, avea doua locuri de munca si ii ajuta si pe bunicii din partea tatalui ca si cum ar fi fost fiica lor. Nu s-a recasatorit, l-a iubit foarte mult, tata a fost iubirea vietii ei. Mama l-a inregistrat pe tata cand a cerut-o in casatorie si, din cand in cand, ascult inregistrarea. […] Cand mi-e dor sa vorbesc cu el, daca am bucurii sau probleme,  ma urc in taxi si ma duc la cimitir si i le impartasesc. Dupa despartirea de Roxana, primul drum a fost la cimitir.”, a spus Matteo melancolic.  

blank